Westakkers Herfstbock

De zomer is zo goed als voorbij en wij hopen als bierteam dat jullie genoten hebben van ons eigen lokaal gebrouwen hoppig, blonde zomerbier.

Nu de herfst formeel is begonnen, hebben we weer een nieuw bier door onze plaatselijke brouwerij D’n Droak laten brouwen. Een heus Bockbier.

Dit heerlijke Westakkers Bockbier past goed bij de tijd van het jaar en is mede gebrouwen met de rogge van het perceel aan de Westakkers.

Het brouwsel zit nu nog in het vat en wordt een dezer dagen gebotteld. Begin oktober komen de etiketten er op en wordt het bier bij ons aangeleverd.

De uitlevering vindt plaats op zaterdag 14 oktober tussen 14:00 en 16:00 uur. Op de werf bij Jeroen Charpentier op het Laar 40.

Een flesje Westakkers Bock kost € 2,80 incl statiegeld. Afname is per 12 flessen (halve doos) of per 24 (volle doos). De cadeauverpakking bleek een schot in de roos en wordt ook nu weer per 4 flesjes aangeboden en kost € 13,75.

Per vandaag kan het bier besteld worden, de vorige keer waren we heel snel uitverkocht (alleen aan onze vrijwilligers). Via de bestel- en betaalknop kan alles online geregeld worden en ontvang je een bevestigingsmail die je tijdens het afhalen kan laten zien.

Wij hopen dat deze herfstbock bij jullie in de smaak gaat vallen.

Proost!

Het Bierteam (Willem, Marjon, Bart, Gerda, Ragnar en Harry)