Leef je zaterdag 7 november uit op de landelijke Natuurwerkdag!

Zaterdag 7 november 2015 organiseert LandschappenNL weer de Natuurwerkdag, de grootste vrijwilligersactie in het groen. Vorig jaar deden er meer dan 14.000 mensen mee, en ook dit jaar worden er weer duizenden mensen verwacht die hun handen uit de mouwen steken om het landschap een opknapbeurt te geven.

Op de Natuurwerkdag kan iedereen van jong tot oud onder begeleiding aan de slag op ruim 400 locaties. Onder het motto ‘Leef je uit!’ vinden uiteenlopende activiteiten plaats die per locatie verschillen. Van onder andere poelen schoonmaken tot bomen knotten, fruitbomen snoeien en grienden afzetten.

In Heeswijk-Dinther  zal de Werkgroep Venel van IVN Bernheze wilgenknotten bij de Kilsdonkse Molen en in de EVZ Zwanenburg gelegen aan de Aa

We starten om 8.45 uur op het parkeerterrein van De Kilsdonkse Molen, Kilsdonkseweg 4-6, 5473 KK Heeswijk Dinther. De natuurwerkdag wordt geopend door Peter van Dijk, lid van het dagelijks bestuur van Waterschap Aa en Maas.

Wil jij er ook bij zijn op de Natuurwerkdag 2015? Kijk dan voor meer informatie en aanmelden op www.natuurwerkdag.nl. Per locatie is er een beperkte deelname mogelijk. Dus meld je snel aan! Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Harry van der Pas, 06 5231 7518.