Zomerbier!

Het is zover, er is weer een nieuw Balkums biertje. Deze keer nog meer Balkums omdat het gebrouwen is bij brouwerij D’n Draok in Berlicum. Het is een fris, hoppig zomerbier onder andere met rogge van ons perceel aan de Westakkers.

Het Bierteam bestaande uit Gerda en Willem Hazenberg, Bart van Helvoirt, Ragnar Brouwer, Marjon Vinke en Harry Hendriks hebben de voorbereidingen getroffen om dit speciaal biertje weer aan onze vrijwilligers en nieuwsbrieflezers aan te bieden.

Biermannen
en biervrouwen

Het bier wordt deze week gebotteld, dan moet het nog even rusten en dan kunnen de mooie etiketten erop. De uitlevering vindt plaats op zaterdag 22 juli, af te halen bij de werkplaats van Jeroen Charpentier op Laar 40. Het etiket is wederom ontworpen door Bertine van der Pas.

Een flesje Westakkers Blond kost € 2,50 inclusief statiegeld. Er zijn drie opties om te bestellen:

  • Per volle doos van 24 flesjes: € 60,–
  • Per halve doos van 12 flesjes: € 30,–
  • Cadeauverpakking per 4 flesjes in een handige, draagbare cadeauverpakking: € 12,50

Met deze tweede batch hebben we ook het bestel- en betaalproces verder geprofessionaliseerd. Wat ons betreft gaan er nog vele volgen namelijk. Via bijgaande link kan besteld en direct via de smartphone betaald worden. Je geeft je mailadres in voor de bevestiging en kan via Ideal bij je eigen bankapp direct betalen. Wel zo makkelijk! (we gebruiken dit mailadres niet voor andere doeleinden).

==

UPDATE 15 JULI: WE ZIJN UITVERKOCHT, DUS DE BESTELKNOP IS ZOJUIST UITGEZET. NIEUWE MOGELIJKHEID IN HET NAJAAR………

==

De bestellingen moeten uiterlijk 20 juli binnen zijn.

We hebben deze keer een kleinere batch dan vorige keer bij de brouwer besteld. Enerzijds vanwege een iets kleinere capaciteit bij D’n Draok, anderzijds dat wij de intentie hebben om meerdere keren per jaar met een nieuw biertje te komen. Voor nu geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Laat het jullie smaken!

Het Bierteam van Stichting Landschapsbeheer Aa-dal